Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 06. 2021. 16:37 >> 16:37

SLIJEDE PRIPREMNI MEČEVI

Bubanja: Razmišljamo samo o plasmanu u gornji dio tabele

Fudbaleri Mornara furioznim proljećem obilježili su Amplitudo Drugu ligu i na ubjedljliv način izborili povratak u društvo najboljih. Barani su pripreme za start u Telekom Prvoj ligi počeli 14. juna. Stigla su zasad četiri pojačanja, a biće ih još.

Barski fudbaleri imali su sjajnu seriju rezultata u drugom dijelu drugolilgaškog takmičenja a nakon trijumfalnog završetka sezone njihove misli već su okrenute elitnom rangu u kojem će pokušati da se priključe najboljim crnogorskim ekipamana. Prvi treninzi obavljaju se na Topolici a na prvoj prozivci koju je izvršio iskusni i uspješni strateg Slavoljub Bubanja bila su četvorica novih igrača.

Andrija Kaluđerović je pristigao iz Podgorice, Balša Radović, takođe nekadašnji prvotimac Lovćena, došao je iz Igala, mladi golman Baltić iz Rudara, a veliko pojačanje za barski tim biće iskusni vezista Marko Ćetković, koji je odlučio da iz Sutjeske dođe u Mornar.

"Počeli smo pripreme 14. juna i zasad sve teče po planu. Zadovoljan sam učinkom tokom ovih prvih 7-8 dana rada, naravno i pojačanjima. Biće ih još, jer vrijedna uprava kluba želi da Mornar postane ozbiljan klub sa visokim ambicijama. Nadam se da ćemo završiti dogovor sa jednim štoperom iz Novog Pazara i desnim bekom iz Sarajeva", ističe Slavoljub Bubanja, prvi čovjek stručnog štaba Mornara.

Barani polako kreću u odigravanje prijateljskih utakmica, a slijedi i odlazak na Zlatibor, gdje će biti obavljen jedan dio priprema.

"U nedjellju 27. ovog mjeseca u 19 sati na Topolici ćemo u prijateljskom meču ugostiti ekipu Adrie. Na Zlatibor idemo 3. jula i tamo ćemo ostati 12 dana.Već smo dogovorili kontrolne utakmice sa makedonskom Bregalnicom, Rudarom iz Prijedora i jermenskim Pjunikom, a biće ih još. Dobro ćemo se pripremiti, znamo što nas čeka u elitnom rangu, ali znamo i naše ciljeve. Nećemo razmišlljati o ostanku u Prvoj ligi, već o plasmanu u gornji dio tabele, jer ko razmišlja o očuvanju prvoligaškog statusa taj je već ispao", optimista je Bubanja koji najavljuje novi uspjeh u svojoj bogatoj karijeri.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније