Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 06. 2021. 18:25   >>  18:26

SREĆAN U ANDALUZIJI

Predsjednik Sevilje: Odbijena ponuda Totenhema za Lopetegija

Predsjednik fudbalskog kluba Sevilja Hose Kastro rekao je danas da je odbijena ponuda Totenhema za trenera Đulena Lopetegija.

Kastro je rekao da je Lopetegi dobio nekoliko ponuda, ali da ih nije ni saslušao, prenio je BBC. Lopetegi je preuzeo ekipu u julu 2019. godine, a predvodio je Sevilju do četvrtog mjesta u Primeri prošle sezone i plasmana u Ligu šampiona.

"Đulen me je pozvao i rekao mi je. Neke trenere vode ekonomski faktori, ali Đulen je jasno rekao da je ovdje srećan, a čak je rekao i da bi bilo teško naći bolje mjesto za rad. Vjerovali smo i vjerujemo u njega, produžili smo ugovor na dvije godine i siguran sam da će donijeti klubu mnogo više", rekao je Kastro za radio Kadena Ser.

Totenhem traži trenera od aprila, otkako je otpušten Žoze Murinjo, a ekipu je do kraja sezone predvodio Rajan Mejson.

Uprava londonskog kluba pregovarala je sa Antoniom Konteom, ali nije postignut dogovor.

Takođe, kontaktiran je i Maurisio Poketino, koga je Murinjo zamijenio u Totenhemu, ali je uprava Pari Sen Žermena odbila pregovore.

Takođe, pominjao se i bivši trener Rome Paulo Fonseka, kao i bivši trener Fiorentine Đenaro Gatuzo, ali je Totenhem brzo odbacio tu mogućnost, poslije protesta navijača zbog mogućeg dolaska italijanskog trenera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније