Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 07. 2021. 11:19 >> 11:35

BARSA PRVA OPCIJA, ALI...

Mesi je od danas slobodan igrač

Fudbaler Barselone Lionel Mesi je od danas zvanično postao slobodan igrač.

Jednom od najboljih fudbalera u istoriji istekao je ugovor sa katalonskim klubom u koju je stigao još kao tinejdžer.

Iz uprave Barselone ovih dana uporno govore španski medijima "da su pregovori u toku", što bi trebalo da znači da je Mesi zainteresovan da ostane na Nou Kampu, ali je on praktično od ponoći dostupan da ga bilo koji klub na svijetu dovede bez ikakvog obeštećenja.

On ima nekoliko opcija, ali će se o svemu tome razgovarati nakon Kopa Amerike. Mesi je tamo sa reprezentacijom Argentine, gdje pokušava da stigne do prvog velikog trofeja sa nacionalnim timom.

"Mi želimo da Leo ostane, a i Leo želi da ostane. To je sigurno. Imamo tu mnogo poteškoća koje se tiču prije svega finansijskog fer pleja. U procesu smo pronalaska najboljeg rješenja za obje strane", rekao je predsjednik kluba Đoan Laporta.

Mesi je za Barselonu od 2004. godine odigrao 778 utakmica i postigao 672 gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније