Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

12. 07. 2021. 20:34   >>  20:34

FRANCUZ SE SELI NA OSTRVO

Mančester junajted dobio dozvolu da pregovara sa Varanom

Fudbalski klub Mančester junajted dobio je dozvolu od Real Madrida da pregovara sa defanzivcem Rafaelom Varanom o uslovima mogućeg transfera.

Kako je danas prenio Skaj, ako Varan postigne dogovor o ličnim uslovima, uprava engleskog kluba mogla bi da počne pregovore sa Real Madridom o cijeni transfera.

Takođe, sa menadžerima 28-godišnjeg defanzivca pregovara i Pari Sen Žeremen.

Varan je jedan od nekolicine centralnih bekova za koje je Junajted zainteresovan ovog ljeta.

Kako se navodi, u Junajtedu žele da budu oprezni, kako se ne bi ponovila situacija sa Serhijom Ramosom iz 2015. godine, kada su dobili nagovještaje da bi taj fudbaler došao na Old Traford, ali je ubrzo potpisao novi ugovor sa Real Madridom.

Varan ima još godinu dana ugovora sa Realom, a uprava Junajteda želi da pregovara o nižoj cijeni transfera, znajući da bi Francuz u januaru bez ikakvih ograničenja mogao da potpiše predugovor.

Varan je jedan od najboljih defanzivaca svijeta. U Real je prešao iz Lansa 2011. godine i odigrao je više od 350 utakmica za španski klub.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 79 utakmica i osvojio Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Varan je na Evropskom prvenstvu bio starter u sve četiri utakmice, prije nego što je Francuska izgubila u osmini finala od Švajcarske poslije jedanaesteraca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније