Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 07. 2021. 10:49 >> 10:50
1

OBJAVLJENI NOVI SNIMCI

Peres: Ronaldo je idiot i bolesnik

Skandal pod nazivom "Florentino Peres" nastavlja da drma Madrid i najveći klub na svijetu - Real. Dan pošto su isplivali audio-snimci iz 2006. godine, u kojima Raula Blanka i Ikera Kasiljasa naziva prevarama, stigli su novi inkriminišući materijali.

Peres je tokom svog prvog mandata u nekoj od izjava Raula i Kasiljasa nazvao prevarama, što je sada objavio El Konfedensijal, da bi isti list pronašao nove problematične riječi predsjednika "kraljevskog kluba", prenosi RTS.

One su iz 2012. i čuje se kako Florentino Kristijana Ronalda i Žozea Morinja, dvije velike zvijezde svetskog fudbala koji su ostavili dubok trag na "Santjago Bernabeu", naziva egoistima i idiotima.

"Kristijano Ronaldo je lud. On je idiot i bolestan čovjek. Pomislite da je normalan, a onda shvatite da nije jer normalan čovjek to ne bi radio. On je čovjek sa velikim egom, razmažen je. Radi šta hoće", rekao je navodno Peres i potom se dokačio i Murinja.

"Žorž Mendeš ne kontroliše Kristijana, baš kao što ne kontroliše ni Murinja. Nula uticaja. To su momci sa ozbiljnim egom, obojica su razmaženi i ne vide realnu sliku jer su mogli da zarade mnogo više novca da su pristupačniji. Njih dvojica su nenormalni jer govorimo o ogromnom novcu za prava na fotografije. Takođe, sa licima koje imaju i tim prkosnim izrazom da ih niko ne voli, publicitet je suprotan."

Čovjek koji je obilježio 21. vijek u Realu očigledno je imao nešto protiv protugalskih igrača.

"(Fabio) Koentrao je još jedan fudbaler bez mozga. Real Madrid ih je 'pojeo'. Koentraa je pojeo pritisak", rekao je Peres, prenosi RTS..

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније