Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 07. 2021. 17:28 >> 17:29

KREĆU PRIPREMNI MEČEVI

Grbalj da bude što bliže vrhu tabele

Fudbaleri Grblja u prošloj sezoni u finišu su sačuvali drugoligaški status a u novoj žele da se priključe ekipama iz vrha tabele. Počeli su pripreme prije dvije sedmice i slijedi im serija kontrolnih utakmica.

Boris Miličković, nekadašnji trener pionirske i kadetske reprezentacije Crne Gore, uspješno je završio svoju misiju u posljednjih osam kola protekle Amplitudo Druge lige, pomogao je Grbljanima da u završnici takmičenja sačuvaju status i dogovorio novu saradnju. U pripremnom periodu za novu sezonu na raspolaganju ima 27 igrača, ali predstoji skraćenje tog spiska.

“Doveli smo nekoliko pojačanja i nadam se da ćemo se poslije dobrih priprema i predstaviti u lijepom izdanju. Naši novi igrači su Nikola Globarević, napadač iz Berana, Pavle Stojanović iz Iskre, Marko Dedijer i Žarko Vilotijević,centralni vezni. Takodje pristigli su i Mladen Vučić iz Igala, Filip Šćekić iz Jedinstva kao i golman Elbin Bećić iz Berana. Počeli smo sa radom 5. jula i krećemo sa odigrvanjem kontrolnih utakmica. U srijedu 21. jula u 19´sati sastaćemo se u Kotoru sa Bokeljom, u subotu 24. odmjerićemo snage sa Arsenalom a do početka prvenstva odigraćemo kontrolne duele protiv Cetinja i Mladosti iz Lješkopolja”, ističe Boris Miličković, koji je jednu sezonu kao trener proveo u Saudijskoj Arabiji a jednu godinu proveo i na kormilu Ibra iz Rožaja.

Šef Stručnog štaba Grblja hvali svoje izabranike i vjeruje da će potpuno spremno dočekati predstojeće obaveze.

“Zadovoljan sam dosadašnjim radom, zalaganjem i korektnim odnosom prema obavezama. Naše ambicije su da budemo što bliže gornjem dijelu tabele i da u prvom dijelu prvenstva osvojimo što više bodova, pa onda da vidimo da li možemo i da stremimo povratku u elitni rang. Ići ćemo korak po korak, najvažnije je da stvorimo tim i dobru atmosferu i nadam se da uspjeh neće izostati”, samouvjeren je Boris Mililčković, šef Stručnog štaba drugoligaša iz Radanovića.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније