Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 07. 2021. 20:34 >> 20:34

PREDSTAVLJEN U MADRIDU

Alaba: Čast je preuzeti Ramosovu četvorku

Novi fudbaler Real Madirda David Alaba rekao je danas da mu je čast što će u španskom klubu nositi dres sa brojem četiri, dres koji je do skoro nosio Serhio Ramos.

"Počastvovan sam, to je broj koji za mene predstavlja veliku motivaciju", rekao je Alaba i dodao da mu je Real naveo da je broj četiri bio jedini dostupan broj.

Alaba je, međutim, dodao da nije tu da se upoređuje s drugima.

"Hoću da budem David Alaba, da unesem svoju snagu i vrlinu i da igram igru koju znam", dodao je on.

Alaba je danas zvanično predstavljen kao novi igrač "kraljevskog" kluba nakon što je u maju potpisao ugovor i preuzeo je dres sa brojem četiri koji je nosio doskorašnji kapiten Reala Serhio Ramos koji prešao u Pari Sen Žermen.

Alaba je u Madrid stigao kao slobodan igrač iz minhenskog Bajerna gdje je za 13 godina odigrao 431 utakmicu i osvojio ukupno 28 trofeja.

Austrijski defanzivac je takođe istakao da je imao "odličan odnos" sa Karlom Anćelotijem, koji ga je trenirao i u Bajernu, i dodao da mu je veliko zadovoljstvo što će ponovo sarađivati sa njim.

"Za mene je ovo ostvarenje sna, ovo je najbolji klub na svijetu", istakao je Alaba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније