Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 07. 2021. 19:04 >> 19:03

POVREDA RAMENA

Rašford mora na operaciju, nema potvrde koliko će odsustvovati

Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford moraće na operaciju ramena i biće van terena tokom trajanja rehabilitacije, saopštio je danas taj klub.

"Nakon konsultacija sa igračem, menadžerom, klupskim doktorima i specijalistom, Markus će odmah biti operisan kako bi se riješio problem sa njegovim ramenom. On će se posvetiti rehabilitaciji kako bi se što prije vratio na teren", navodi se u saopštenju.

Klub nije precizirao kada bi Rašford mogao da se vrati, a nova sezona u engleskoj Premijer ligi počinje za dvije nedjelje.

Rašford je igrao za reprezentaciju Engleske na Evropskom prvenstvu, nakon kog su se pojavile spekulacije da bi mogla da ga očekuje operacija zbog koje bi morao da pauzira do tri mjeseca.

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je 18. jula za klupski sajt da operacija u tom trenutku nije bila definitivna opcija i da su tada razmišljali o različitim rješenjima.

Junajted je prethodnu sezonu završio na drugom mjestu, a u borbi za titulu ove sezone biće jači za krilnog napadača Džordana Sanča i defanzivca Rafaela Varana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније