Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 08. 2021. 14:17 >> 14:18

PONUDILI I MARKOSA ALONSA

Inter odbio Čelsijevih 100 miliona eura za Lukakua

Fudbalski klub Inter odbio je ponudu Čelsija od 85 miliona funti za svog napadača Romelua Lukakua, prenijeli su danas italijanski mediji.

Kako je prenio Skaj Italija, uz 85 miliona funti, Čelsi je Interu ponudio i lijevog beka Markosa Alonsa.

Inter je prethodno saopštio da će klubovi zainteresovani za Lukakua morati da pošalju ponude veće od 85 miliona funti.

Lukaku je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih igrača za osvajanje šampionske titule u Seriji A i postigao je 24 gola.

Inter ove sezone mora da smanji plate, a trener Antonio Konte napustio je klub u maju zbog najave da će budžet za pojačanja biti smanjen.

Lukaku je nedavno rekao da je zadovoljan u milanskom klubu. On je ovog ljeta igrao za Belgiju na Evropskom prvenstvu, poslije toga je bio na odmoru, a zatim je po strogom programu individulno radio na fizičkoj pripremi. Napadač se zatim priključio ekipi na pripremama za novu sezonu.

Čelsi želi da dovede napadača ovog ljeta, a osim za Lukakua, londonski klub zainteresovan je za igrača Borusije iz Dortmunda Erlinga Halanda.

Lukaku je tri godine proveo u Čelsiju, nakon što je 2011. godine prešao iz Anderlehta na Stamford Bridž. On je odigrao samo 15 utakmica za Čelsi, nije postigao nijedan gol i u julu 2014. godine prešao je u Everton.

Poslije toga potpisao je za Mančester junajted za 75 miliona funti, a prije dvije godine Inter ga je kupuo za 73 miliona funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније