Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

11. 08. 2021. 12:40 >> 12:41

MESI

Osjećam se veoma srećno u PSŽ-u

Argentinski fudbaler Lionel Mesi rekao je danas da uživa od prvog minuta dolaska u Pari Sen Žermen, nakon što je u utorak potpisao ugovor sa francuskim klubom.

"Bio je to veoma težak potez nakon toliko godina, bila je to teška promjena nakon toliko vremena, ali od trenutka kada sam došao ovdje osjećam se veoma srećno", rekao je proslavljeni fudbaler.

Mesi (34) je sa PSŽ-om potpisao dvogodišnji ugovor sa opcijom produženja na još jednu godinu, nakon što je kao slobodan igrač napustio Barselonu.

U PSŽ-u igraće u napadu zajedno sa francuskim igračem Kilijanom Mbapeom i bivšim saigračem Nejmarom.

"Igraću sa najboljim igračima, jako je lijepo, nevjerovatno je doživjeti ovo", dodao je Mesi.

PSŽ je za dolazak Nejmara iz Barselone 2017. godine platio 222 miliona eura, dok za Mesija nije bilo naknade za transfer.

Prema navodima medija njegova plata na godišnjem nivou trebalo bi da iznosi oko 35 miliona eura.

Mesijev ugovor sa Barselonom istekao je 30. juna i pregovarao je sa upravom o novom ugovoru. Dogovor je postignut, ali je realizaciju spriječila španska liga Primera pošto se klub ne bi pridržavao propisa o ograničenju plata.

On je cijelu karijeru proveo u Barseloni, gdje je došao kao 13-godišnjak. Za katalonski klub odigrao je 778 utakmica, postigao 672 gola i osvojio 34 trofeja.

PSŽ će u drugom kolu francuskog prvenstva igrati na svom terenu, u subotu protiv Strazbura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније