Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 08. 2021. 15:06 >> 15:06

ALEGRI

Ronaldo mi je rekao da ostaje u Juventusu

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da će Kristijano Ronaldo ostati u tom klubu, precizirajući da je takva uvjeravanja dobio od samog Portugalca.

"Da razjasnimo, Ronaldo mi je rekao da ostaje u Juventusu", rekao je Alegri koji je na konferenciji za novinare morao da odgovori na nekoliko pitanja o formi i stanju duha Ronalda dan uoči prve utakmice Juventusa u novoj sezoni protiv Udinezea.

"Uvijek je dobro trenirao i uvijek je bio na raspolaganju. Čitao sam glasine u novinama, ali nam nikada nije rekao da želi da ode", dodao je Alegri.

Najbolji strijelac prošle sezone u Italiji sa 29 golova dobio je poštedu i nije igrao u četvrtak protiv mladog tima Juventusa što je bila posljednja provjera pred start sezone, ali je "na raspolaganju" za početak Serije A.

Sam Ronaldo je ove sedmice objavio dugu poruku u kojoj je demantovao svoj mogući povratak u Real Madrid, ali nije izričito potvrdio da će ostati u Juventusu kako bi ispoštovao svoju četvrtu i posljednju godinu ugovora.

Glasine o njegovom odlasku ponovo su počele da se ponavljaju nakon novog neuspjeha Juventusa u Ligi šampiona i eliminacije u osmini finala, kao i prethodne sezone.

Juventus, "kao i svake godine, želi da pobijedi u svim takmičenjima", istakao je Alegri koji se vratio u klub poslije dvije godine i nakon neuspješnog eksperimenta "Pirlo" u kojem je Juve ostao bez Skudeta prvi put još od 2012. godine.

"Hajde da idemo korak po korak i da prvo dobijemo meč u Udinama", rekao je Alegri koji je sa Juventusom (2015. do 2019) pet puta osvajao titulu prvaka.

Utakmica Udineze - Juventus igra se sjutra od 18.30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније