Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Klix.ba [ B.B. ]

26. 08. 2021. 23:00 >> 23:02

PRIHVAĆENA PONUDA

Mbape novi igrač Real Madrida

Francuski napadač Kilijan Mbape postaće novi igrač Real Madrida, nakon što je PSŽ prihvatio drugu ponudu Kraljevskog kluba, javlja španska Marca.

Real Madrid je danas poslao drugu službenu ponudu za Mbapea vrijednu 180 miliona eura, a kako ovaj napadač ima važeći ugovor s PSŽ-om do kraja ove sezone, ovaj tim je jednostavno morao prihvatiti ponudu iz Madrida i pustiti svog najboljeg igrača u La Ligu.

Iako su na početku odbili ponudu Kraljevskog kluba tešku 160 miliona eura, na kraju je PSŽ prema prvim informacijama prihvatio ponudu od 170 miliona eura, bez bonusa, pa će Mbape naredne sezone prema svemu sudeći zaigrati u Kraljevskom klubu.

Mbape je tokom prethodnih dana bio izričit u svojim stavovima da želi napustiti PSŽ i karijeru nastaviti u Realu, sada ili narednog ljeta, a kako je ranije obećao čelnicima kluba da neće otići bez obeštećenja, ovo je bila posljednja prilika da klub zaradi njegovom prodajom.

Francuski mediji ranije su pisali da je Mbape odbio ponudu za platu od nevjerovatnih 50 miliona eura godišnje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније