Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R.

07. 09. 2021. 23:02 >> 23:39
1

RADULOVIĆ

"Momci se borili, ali lopta nije htjela u gol"

Nastavićemo za svaki bod i gol da se dostojno borimo do kraja kvalifikacija, poručio je selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igrala je u Podgorici sa Letonijom 0:0, u utakmici šestog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

"Počeli smo utakmicu onako kako smo se i dogovorili. Agresija je bila od prvog minuta. Nažalost, nijesmo upsjeli da damo gol na vrijeme i sve bi bilo drugačije da je jedna od onih prilika ušla u mrežu. Naišli smo na jednog fizički moćnog protivnika. U tom segmentu igre smo odgovorili kako treba. Stvarali šanse, kreirali akcije", rekao je Radulović.

Zla kob je, ističe Radulović, da smo u jednoj ovakvoj utakmici, koja je odlučivala da se napravi i taj pomak na tabeli, da se primaknemo vodećim, ostali bez tri naša najjača igrača.

"Bez ta tri igrača sam zadovoljan igrom. Jedino ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ali sigurno ima pomaka. Oni su dali sve od sebe, ostavili srce na terenu. Lopta nije htjela u gol. Na kraju smo mogli da budemo i surovo kažnjeni i izgubimo utakmicu", dodao je Radulović.

Radulović upozorava da je ritam za sedam dana od tri jake utakmice poguban za male reprezentacije, koji imaju mali roster igrača.

"Momcima mogu samo da čestitam. Ovako se bori za dres sa državnim grbom i svoju zemlju. Nije ušlo danas, ali ući će na nakoj drugoj utakmici. Nastavićemo za svaki bod i gol da se dostojno borimo do kraja kvalifikacija", poručio je Radulović.

Crna Gora je upisala drugi remi u grupi, a ima i po dva trijumfa i poraza.

Ostale su još četiri utakmice u oktobarskom ciklusu kvalifikacija.

"Borićemo se. Mi već imamo osam bodova. Napravljen je ogroman iskorak u odnosu na prošle kvalifikacije za EP. Nadam se da ćemo u oktobru konačno biti kompletni i tada će biti druga priča", zaključio je Radulović.

Crna Gora 8. oktobra gostuje Gibraltaru, a biće gost i tri dana kasnije selekciji Norveške.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније