Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 09. 2021. 20:44 >> 20:44

"PODIGAO LJESTVICU NA TRENINZIMA"

Solskjer: Ronaldo će igrati protiv Njukasla

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je danas da će fudbaler Kristijano Ronaldo igrati u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Njukasla.

Ronaldo je krajem prošlog mjeseca u završnici prelaznog roka prešao u Junajted, za koji je od 2003. do 2009. godine odigrao 292 utakmica i postigao 118 golova. Portugalac je potpisao dvogodišnji ugovor, uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana.

On je u utorak počeo da trenira sa ekipom i spreman je za utakmicu protiv Njukasla, u subotu od 16 časova na Old Trafordu.

"Imao je dobru predsezonu sa Juventusom, igrao je za reprezentaciju. Dobro je trenirao sa nama ove nedjelje i definitivno će biti sjutra na terenu u nekom trenutku", rekao je Solskjer, prenio je Skaj.

Solskjer, koji je svojevremeno igrao sa Ronaldom u Junajtedu, rekao je da je Portugalac već "podigao ljestvicu" na treninzima.

"Znamo šta je sve postigao u karijeri, ali došao je ovdje da ostvari još više i da postavlja nove standarde. To je ono što on radi, živi život uz disciplinu vrhunskog igrača. Kada je on tu, nemaš gdje da se sakriješ. Ne možeš da dođeš na trening i daš 95 odsto i da ne budeš koncentrisan. To on zahtijeva od sebe i od ostalih", naveo je Solskjer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније