Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

22. 09. 2021. 17:46 >> 17:45

IZNENADIO NOVINARE

Kuman pročitao izjavu i napustio konferenciju

Trener Barselone Ronald Kuman iznenadio je novinare na današnjoj konferenciji pošto je pročitao pripremljenu izjavu u kojoj je pozvao na strpljenje i naveo da uživa povjerenje uprave tog fudbalskog kluba.

Barselona je ostvarila dvije pobjede u prve četiri utakmice u Primeri i trenutno je osma na tabeli, a u prvom kolu Lige šampiona izgubila je od Bajerna iz Minhena sa 0:3, zbog čega se spekuliše da će Kuman dobiti otkaz.

Kuman, koji je prošlog ljeta potpisao dvogodišnji ugovor, rekao je da ima podršku uprave i da proces izgradnje tima zahtijeva strpljenje.

"Klub je uz mene u ovom periodu rekonstrukcije tima. Moramo da napravimo ekipu bez velikih investicija i za to je potrebno vrijeme. Mladi, talentovani igrači koje imamo mogu za nekoliko godina da postanu svjetske zvijezde. Mladi igrači imaju prilike, kao Ćavi i (Andres) Inijesta svojevremeno, ali tražimo strpljenje", rekao je Kuman na onlajn konferenciji za novinare.

"Završiti sezonu u vrhu tabele bio bi veliki uspjeh, a u Ligi šampiona ne možemo očekivati čuda. Poraz od Bajerna treba staviti u perspektivu. Ekipu bi trebalo podržati, riječima i djelima", dodao je on.

Kada je pročitao izjavu, Kuman je napustio konferenciju.

Barselona je u ponedjeljak odigrala neriješeno 1:1 protiv Granade na svom terenu, zahvaljujući golu u 90. minutu. Ekipi su mnogi navijači zviždali na kraju utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније