Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

23. 09. 2021. 21:17 >> 21:19

SERIJA A

Napoli ubjedljiv, Imobile sa penala za bod Lacija u Torinu

Fudbaleri Napolija pobijedili su večeras u gostima ekipu Sampdorije sa 4:1, u utakmici petog kola italijanske Serije A.

Napoli je upisao i petu pobjedu od početka šampionata i prvi je na tabeli sa 15 bodova, odnosno ima dva više od Intera i Milana. Na drugoj strani, Sampdorija je na 13. poziciji sa pet osvojenih bodova.

Viktor Osimen je donio prednost Napoliju u desetom minutu, da bi na 2:0 povisio Fabijan Ruis. Asistent kod oba pogotka bio je Lorenco Insinje.

Osimen je posle pet minuta igre u drugom poluvremenu postigao svoj drugi gol na meču, a ubjedljivu pobjedu Napolija potvrdio je Pjotr Zjelinski u 59. minutu.

Ekipa Napolija će u narednom kolu dočekari Kaljari, dok će Sampdorija u goste Juventusu.

Fudbaleri Torina i Lacija odigrali su neriješeno 1:1. Torino je poveo u 76. minutu golom Marka Pjace, a izjednačenje i bod Laciju donio je Ćiro Imobile sa penala u 91. minutu.

Lacio je trenutno sedmi na tabeli sa osam bodova, dok je Torino deseti sa bodom manje.

Fudbalere Lacija u šestom kolu Serije A očekuje gradski derbi protiv Rome na domaćem terenu, dok će Torino gostovati Veneciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније