Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

23. 09. 2021. 21:42 >> 21:43

PRIMERA

Pobjede Sosijedada i Betisa u Primeri

Fudbaleri Real Sosijedada pobijedili su večeras u gostima ekipu Granade sa 3:2, u utakmici šestog kola španske Primere.

Granada je poslije prvog poluvremena imala prednost od 1:0 do koje je stigla golom Hermana Sančesa u devetom minutu, ali je Sosijedad preokrenuo rezultat na početku nastavka.

Prvo je Aric Elustondo izjednačio u 52. minutu, da bi osam minuta kasnije vođstvo Sosijedadu donio Mikel Merino.

Domaći tim je izjednačio na 2:2 u 70. minutu golom Luisa Milje sa penala, a sva tri boda Sosijedadu donio je Elustondo u 82. minutu.

Real Sosijedad je zabilježio četvrtu pobjedu u novoj sezoni i trenutno je treći na tabeli sa 13 bodova, dok je Granada i dalje bez pobjede i nalazi se na 18. poziciji sa tri osvojena boda.

Pobjedu u gostima upisali su i fudbaleri Betisa koji su sa 3:1 slavili protiv Osasune.

Strijelci za pobjednički tim bili su Kike Ermoso u 21, Huanmi u 80. i Vilijan Hose u 93. minutu, dok je strijelac jedinog pogotka za domaći tim bio Kike Garsija u 39. minutu.

Betis je sada sedmi tim Primere sa devet bodova, dok je Osasuna deseta sa bodom manje.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније