Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.L.B. ]

24. 09. 2021. 12:07 >> 12:07

ROBERTO

Barselona mora da se bori za titulu

Fudbaler Barselone Serhi Roberto rekao je da taj klub uvijek mora da se bori za šampionsku titulu i da se ne slaže sa trenerom Ronaldom Kumanom, koji bi uspjehom smatrao plasman među četiri ekipe u prvenstvu.

Kumano je nedavno rekao da će ove sezone uspjeh biti plasman među četiri najbolje ekipe, poslije odlaska najboljeg igrača Lionela Mesija, ali i zbog finansijskih problema kluba i brojnih igrača koji su povrijeđeni.

Barselona je sinoć na gostovanju odigrala neriješeno 0:0 protiv Kadiza i sedma je na tabeli sa devet bodova, sedam manje od vodećeg Real Madrida.

Upitan o pesimističkom stavu trenera, ali i ocjeni da na raspolaganju nema mnogo kvalitetnih igrača, Roberto je rekao da se s tim ne slaže.

"U ovom klubu, mi moramo da osvojimo titulu u Primeri, ne interesuje me samo plasman među prve četiri ekipe. Imamo veoma dobru ekipu, neki igrači su otišli, ali to nije izgovor, moramo da se okupimo i pokušamo da osvojimo titulu", rekao je Roberto, prenijeli španski mediji.

Kuman je isključen u završnici utakmice protiv Kadiza, a novinari su ga pitali za izjavu Roberta.

"Već sam nekoliko puta rekao da moramo da pokušamo da pobjeđujemo u svakoj utakmici, da moramo da pokušamo da osvajamo trofeje. Ali moramo biti realni, moramo da vidimo kakvu ekipu imamo, ko sve nedostaje. Takođe, rekao sam to ako su nam svi igrači na raspolaganju... ali nama nedostaju sedmorica", naveo je Kuman.

Barselona je bez pobjede u posljednje tri utakmice u svim takmičenjima, a pojedini navijači zviždali su ekipi poslije remija sa Granadom (1:1) na Kamp Nou.

Mediji spekulišu da bi Kuman mogao da dobije otkaz, a kao njegovi nasljednici pominju se Roberto Martines, Andrea Pirlo, Antonio Konte i nekadašnji fudbaler Barselone Ćavi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније