Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

24. 09. 2021. 21:47 >> 21:47

ZBOG ISKLJUČENJA

Kuman suspendovan na dvije utakmice

Trener fudbalera Barselone Ronald Kuman suspendovan je na dvije utakmice zbog isključenja, koje je dobio na meču šestog kola španske Primere protiv Kadiza, saopštila je danas tamošnja disciplinska komsija.

Glavni sudija na meču u zapisnik je napisao da je Kuman isključen zbog prigovora četvrtom sudiji, podizanja ruku i vikanja.

Holandski trener je na konferenciji za medije poslije meča rekao da se u Španiji "crveni kartoni daju ni zbog čega".

"Samo sam upozorio četvrtog sudiju da su na terenu dvije lopte i da igra mora da se prekine", rekao je on.

Kuman je sa meča protiv Kadiza (0:0) isključen u sudijskoj nadoknadi, a zbog kazne neće voditi ekipu na mečevima protiv Levantea, i na gostovanju aktuelnim prvacima ekipi Atletiko Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније