Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

30. 09. 2021. 15:18   >>  15:19

PODBACILI U TORINU

Tuhel: Ne znam zbog čega nijesmo igrali dobro

Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je da ne zna zbog čega njegova ekipa nije igrala dobro u utakmici i porazu od Juventusa u Ligi šampiona.

"Bili smo pomalo spori i umorni, spori u donošenju odluka. Zbog toga mi je čudno da analiziram. Imali smo slobodan dan, a poslije toga dva dobra treninga. Bili smo potpuno naoštreni, izgledali svježe i gladno i bili smo spremni", rekao je Tuhel, prenio je Skaj.

Aktuelni šampion Evrope Čelsi izgubio je sinoć u Torinu od Juventusa sa 0:1, u drugom kolu Lige šampiona, a jedini gol postigao je Federiko Kijeza 10 sekundi poslije početka drugog poluvremena.

Upitan zbog čega je Čelsi igrao loše, Tuhel je odgovorio: "Ne znam zašto".

"Plavci" su tako pretrpjeli drugi uzastopni poraz, poslije poraza od Mančester sitija u Premijer ligi za vikend.

Čelsi je imao više od 70 odsto posed lopte, ali samo jedan šut u okvir gola u Torinu.

"Na ovom nivou ne smijete da primate lak gol kao ovaj, u prvim sekundama drugog poluvremena. Kada znaš šta se sprema i organizuješ odbranu, uglavnom je moguće to odbraniti. Sada smo za to kažnjeni. Teško je uspostaviti ritam protiv ekipe koja se duboko brani. Mi smo se protiv Sitija branili duboko zbog čega su oni teško stvarali šanse, a isto je bilo i ovde u Torinu. Ali, razlika je u tome što smo im pustili dvije velike šanse", naveo je Tuhel.

Juventus je uspio da veže tri pobjede u svim takmičenjima, od čega dvije u Seriji A poslije kojih se izvukao iz zone ispadanja.

"Mornari uvijek pronadju svoj put iz oluje. Igrali smo dobro protiv evropskih prvaka. Mogli smo da igramo bolje tehnički, ali pomalo smo se mučili i promašili smo nekoliko šansi u kontranapadima. Dvije utakmice, šest bodova, bez primljenog gola, još jedan korak ka drugoj fazi, dobar i važan korak", rekao je trener Juventusa Masimilijano Alegri.

Juventus je prvi u Grupi H sa svih šest bodova, Čelsi i Zenit imaju po tri, a Malme je bez bodova.

U trećem kolu Juventus će u Sankt Peterburgu 20. oktobra igrati protiv Zenita, a Čelsi će na Stamford Bridžu dočekati Malme.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније