Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. (Izvor: Sport klub)

04. 10. 2021. 13:32 >> 13:33

NAPADAČ PRIZNAO

Mbape: Želio sam da napustim PSŽ ovog ljeta

Francuski fudbaler Kilijan Mbape potvrdio je da je tražio od uprave kluba da tokom ljeta napusti Pari Sen Žermen.

Prethodnih mjeseci najavljivao se odlazak 22-godišnjaka sa ‘Parka prinčeva’. Pisali su mediji da je odbijao ponude PSŽ da produži ugovor, te da je velika vjerovatnoća da će preći u Real Madrid. Ipak, na kraju je Mbape ostao u Parizu.

Mladi francuski fudbaler, u razgovoru za RMC Sport, prvi put je govorio o ovoj temi.

„Tražio sam da odem. Nijesam želeo da produžim ugovor, a htio sam da klub dobije nadoknadu i nađe kvalitetnu zamjenu. Rano sam to saopštio upravi. Želio sam da se postigne dobar dogovor. Rekao sam da ću ostati, ako ne žele da odem“, otkrio je Mbape, prenosi Sport klub.

„Ljudi su pričali da sam odbio šest ili sedam ponuda za produžetak ugovora, da više ne razgovaram sa Leonardom, što nije tačno. Usmjerili su me na predsjednika. Moja pozicija je bila jasna. Rekao sam da želim da odem i rekao sam to na vrijeme. Ne sviđa mi se što su govorili da sam došao posljednje sedmice avgusta, jer sam izgledao kao loptov. Saopštio sam to još krajem jula“.

Mladom francuskom fudbaleri ugovor ističe sljedećeg juna i tada će postati slobodan igrač.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније