Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.M.Lj. ]

14. 10. 2021. 12:20   >>  12:21

NJUKASTL

Rodžers nije zainteresovan za trenerski posao

Trener fudbalera Lestera Brendan Rodžers nije zainteresovan da preuzme posao u Njukaslu, prenijeli su britanski mediji.

Otkako je prošle nedjelje konzorcijum iz Abu Dabija kupio Njukasl spekuliše se da će trener crno-belih Stiv Brus dobiti otkaz, pominje se nekolicina kandidata, među kojima i Rodžers.

Bivši trener Liverpula i Seltika ne želi da ode, zadovoljan je u Lesteru i vjeruje da može mnogo toga da ostvari sa ekipom, preneo je Skaj.

Rodžers je u februaru 2019. godine preuzeo Lester i u dvije sezone predvodio je klub do petog mjesta na tabeli i do trofeja u FA kupu, pobjedom protiv Čelsija 1:0 u maju.

Brus je u posljednje dvije sezone osvojio 13. i 12. mesto sa Njukaslom, a ovu sezonu u Premijer ligi ekipa je loše počela, nema pobjedu u prvih sedam kola i pretposljednja je na tabeli sa tri boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније