Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

14. 10. 2021. 13:52   >>  13:53

KRŠIO ZABRANU PRILASKA

Fudbaler Bajerna se žalio na šestomjesečnu zatvorsku kaznu

Fudbaler Bajerna iz Minhena Lukas Ernandes uložio je danas žalbu na šestomjesečnu zatvorsku kaznu koju je dobio zbog kršenja zabrane prilaska, nakon što je 2017. godine osuđen za nasilje u porodici nad tadašnjom partnerkom, a sadašnjom suprugom.

Ernandes mora da se pojavi pred sudom u Madridu 19. oktobra, nakon čega ima 10 dana da se dobrovoljno javi u zatvor, prenio je Skaj.

U sudskom dokumentu objavljenom u srijedu, navodi se da je krivični sud u Madridu odbio žalbu francuskog fudbalera na prethodnu uslovnu kaznu zatvora, kada nije poštovao zabranu prilaska.

Ernandes je osuđen na 31 dan humanitarnog rada zbog napada na svoju tadašnju djevojku Ameliju Osu Ljorente, u februaru 2017. godine. Takođe, dobio je zabranu prilaska na 500 metara od partnerke, koja je takođe dobila 31 dan zbog nasilja, napada i uništavanja imovine.

Ernandes, koji je tada bio fudbaler Atletiko Madrida, uhapšen je u junu 2017. godine pošto nije poštovao zabranu prilaska, nakon što je došao u Madrid sa Ljorente, koja mu je u međuvremenu postala supruga.

Ernandes je debitovao za Atletiko 2014. godine, prije nego što je prešao u Bajern 2019.

Osvojio je Svjetsko prvenstvo 2018. godine sa reprezentacijom Francuske, a prošle nedjelje i Ligu nacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније