Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

18. 10. 2021. 23:18 >> 23:29

PREMIJER LIGA

Arsenal u nadoknadi do boda u londonskom derbiju

Fudbaleri Arsenala i Kristal Palasa odigrali su u londonskom derbiju neriješeno 2:2, u utakmici osmog kola Premijer lige.

Arsenal je poveo u osmom minutu golom Pjera Emerika Obamejanga, a izjednačio je Kristijan Benteke u 50. Kristal Palas je poveo pogotkom Odsona Eduara u 73. minutu, a Arsenal je imao dobru priliku da izjednači u završnici utakmice, kada je Pol Tirni u 87. minutu snažnim udarcem pogodio prečku.

Bod domaćoj ekipi donio je Aleksandar Lakazet golom u petom minutu nadoknade vremena.

Trener Kristal Palasa Patrik Vijera prvi put je kao trener predvodio ekipu protiv svog nekadašnjeg kluba Arsenala, čiji je bio kapiten.

Arsenal je vezao drugi remi, odnosno pet utakmica bez poraza u ligi i sa 11 bodova zauzima 12. mjesto na tabeli.

Kristal Palas je treću uzastopnu utakmicu završio neriješeno i ima osam bodova na 14. mjestu na tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније