Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V. ]

23. 10. 2021. 21:55   >>  21:59

CRVENA ZVEZDA

Za bod 210.000 eura

Fudbaleri beogradske Crvene zvezde osvojili su novi bod u grupi F Lige Evrope, pošto su odigrali neriješeno protiv danskog Midtjilanda - 1:1 - pa je na taj način ekipa trenera Dejana Stankovića nastavila impresivan niz u evropskim kupovima pošto im je ovo bio deseti uzastopni meč na kojem su ostali neporaženi.

Takođe, slavni klub uz Beograda dodatno je napunio klupsku kasu. Ovim remijem klub je zaradio 210.000 eura.

Popularni ,crveno-beli" su samim plasmanom u Ligu Evrope zaradili 3.62 miliona eura, a do meča u Danskoj su stigli još do 1.26 miliona za dvije pobjede. Pred njima su još tri duela. Ako budu prvi u grupi, dobiće 1.200.000 eura za direktan plasman u osminu finala.

Za drugo mjesto se dobija 550 hiljada, a za baraž za osminu finala pola miliona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније