Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V. ]

24. 10. 2021. 22:32 >> 22:46

NAKON "EL KLASIKA"

Navijači htjeli obračun sa Kumanom

Navijači Barselone htjeli su da se fizički obračunaju sa trenerom tog kluba Ronaldom Kumanom, nezadovoljni igrom katalonskog tima. No, incident nakon večerašnjeg poraza od Real Madrida ipak je izbjegnut.

Barselona je uz jako lošu predstavu na stadionu "Nou Kamp" poražena u 247. izdanju "El Klasika" protiv Real Madrida. Poraz od 2:1 ne izgleda toliko loše, ali kad uzmemo u obzir da su navijači već mjesecima nezadovoljni radom Kumana na klupi katalonskog giganta, ovo je poslužilo kao "so na ranu".

Navijači Barselone su čekali čak sat vremena da Kuman autom izađe sa stadiona, a kad je izašao, totalno su ga opkolili, okružili i htjeli da se obračunaju s njim. 

Tražili su od njega da podnese ostavku i napusti klub. Želje navijača neće, međutim, biti ispunjene budući da je Barselonin predsjednik Joan Laporta izjavio da Kuman ostaje u klubu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније