Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 02. 2013. 23:50   >>  23:48

VALENSIJA SE IZVUKLA

Primera: Preokreti Barse i Reala

Barsa, baš kao i Real dva sata ranije, gubila na poluvremenu, ali boljom igrom u nastavku savladala Sevilju 2:1.

 

Sevilja je povela u finišu prvog poluvremena golom Botie glavom, nakon asistencije Kokea. Kataloci su se trgli u drugom dijelu i već nakon sedam minuta igre u nastavku stigli do izjednačenja preko Vilje. U 60. minutu je bilo 2:1 za Barselonu. Teljo je asistent, a pogodio je naravno Leo Mesi. Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat meča.

Real je ponovo bio na mukama na gostovanju u Primeri, ovog puta u La Korunji. Međutim, za razliku od prethodnih mečeva, priča je imala srećan kraj – La Korunja – Real 1:2.

Riki je domaće, koji se grčevito bore za opstanak, doveo u vođstvo u 35. minutu, ali se Real, ulaskom Kedire, Ronalda i Ozila podigao u nastavku i u posljednjih 15 minuta stigao do pobjede. Izjednačio je pomalo zaboravljeni Kaka, a tri boda „merengesima“ donio je Iguain.

Saragosi ni dva gola prednosti nijesu bila dovoljna da zabilježi pobjedu protiv Valensije. Već poslije pola sata igre bilo je 2:0 za domaće (pogodili Aponjo i Postiga), ali je Žonas u 36. minutu uspio da vrati Valensiju u igru. Isti igrač  je u 69. minutu izjednačio i postavio konačan rezultat 2:2.

Majorka tone sve dublje i kako stoje stvari, teško će izbjeći ispadanje, jer je poražena sa 3:1 od Hetafea kod kuće. Dos Santos je u 24. minutu doveo Majorku u vođstvo i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. 

Preokret je uslijedio u nastavku, Hetafe je došao do izjednačenja u 71. minutu iz penala koji je realizovao Kastro. Pritisak na posljednju liniju domaćina urodio je plodom u 82. minutu kada je Kolunga iskoristio centaršut i pogodio za vođstvo, a sve je bilo jasno pet minuta kasnije kada je isti igrač postigao novi pogodak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније