Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

27. 10. 2021. 17:05 >> 17:05

ZVANIČNO

Prihvaćena žalba Lukasa Ernandesa, ne ide u zatvor

Sud u Madridu prihvatio je danas žalbu francuskog fudbalera Lukasa Ernandesa, koji je prethodno bio osuđen na šest mjeseci zatvora zbog kršenja zabrane prilaska, koja mu je izrečena 2017. godine zbog nasilja u porodici.

"Smatramo da se žalba mora prihvatiti i da se mora poništiti prethodna kazna", navodi se u odluci suda.

Odluka je donijeta dva dana prije isteka roka, nakon kojeg bi fudbaler Bajerna iz Minhena morao da se dobrovoljno javi u zatvor.

Ernandes je osuđen na 31 dan humanitarnog rada zbog napada na svoju tadašnju devojku Ameliju Osu Ljorente, u februaru 2017. godine. Takođe, dobio je zabranu prilaska na 500 metara od partnerke, koja je takođe dobila 31 dan zbog nasilja, napada i uništavanja imovine.

Tada fudbaler Atletiko Madrida, uhapšen je u junu 2017. godine pošto nije poštovao zabranu prilaska, nakon što je došao u Madrid sa Ljorente, koja mu je u međuvremenu postala supruga.

Ernandes je debitovao za Atletiko 2014. godine, prije nego što je prešao u Bajern 2019. godine.

Osvojio je Svjetsko prvenstvo 2018. godine sa reprezentacijom Francuske, a ovog mjeseca i Ligu nacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније