Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

27. 10. 2021. 18:56   >>  18:56

DRUŠTVENE MREŽE VELIKI PROBLEM

Nevil o Solskjeru i Brusu: Kritike su izmakle kontroli

Bivši fudbaler Mančester junajteda, a sada trener Intera iz Majamija Fil Nevil rekao je da su kritike na društvenim mrežama izmakle kontroli.

Nevil je naglasio kako su kritike klupskih menadžera na društvenim mrežama izvan kontrole, prenijela je HINA.

"Društveni mediji su apsolutna septička jama za ljude koji su najniži od najnižih," kazao je Nevil osudivši žestoke napade na menadžera Junajteda Ole Gunara Solskjera i bivšeg menadžera Njukasla Stiva Brusa.

"Igrao sam za Junajted koji je izgubio 5:0", rekao je Nevil za Miami Herald. "Ove se stvari događaju u fudbalu. Mislim da je senzacionalizam izmakao kontroli."

Trener Junajteda Solskjer suočio se s olujom kritika nakon što je njegova ekipa izgubila 0:5 od Liverpula u nedjelju, ali je preživio pozive za smjenom. Nevil se osvrnuo i na uvrede koje je trpio Brus za kormilom "Svraka".

"Slučaj Stiva Brusa je prevršio svaku mjeru, to je bio oblik maltretiranja, odvratnog ponašanja, neke od najodvratnijih stvari koje sam pročitao ili vidio u svom životu", rekao je Nevil, menadžer američkog prvoligaša Inter Majamija.

Zanimljivo, Nevilov brat Geri, takođe bivši igrač Junajteda, a sada stručnjak za Skaj Sport, kritikovan je na društvenim mrežama jer nije zatražio Solskjerov otkaz.

"Živimo u eri u kojoj se smatra sasvim normalnim tražiti da ljudi budu otpušteni, što smatram apsolutno nevjerovatnim. Da ste na bilo kom drugom radnom mjestu ili ste ušli u trgovinu i rekli: "Želim da dobijete otkaz, ja želim da budeš smijenjen", mislim da bi te prijavili policiji", rekao je Nevil.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније