Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V. ]

31. 10. 2021. 21:32 >> 21:33

ZAHTJEV BARSELONI

Kuman bi 12 miliona odštete

Rukovodstvo Barselone donijelo je odluku posle poraza od Rajo Valjekana prošlog četvrtka da pozicija Ronalda Kumana kao trenera više nije održiva. Sada je, prema izvještaju "Diario Sport", došlo vrijeme da se riješi ono što klub duguje holandskom treneru nakon otkaza. U ovom trenutku, ta cifra iznosi 12 miliona eura.

Iz Kumanovog tabora, prema pisanju  "Diario Sport", kažu da on ne namjerava da oprosti Barseloni ni centa te naknade.

Barselona je predložila naknadu od 7 do 8 miliona eura, ali Kuman želi da traži punih 12 miliona eura. Njegov argument je da je to dio potpisanog ugovora koji su obje strane prihvatile, čak i ako nije bio dogovoren sa postojećim upravnim odborom.

Kumanova pozicija bi mogla da postane komplikovana za Barselonu, čija je složena finansijska situacija dobro poznata. Katalonski klub je u ozbiljnoj nevolji – zbog nedostatka sredstava morali su da dozvole svom fantastičnom igraču Lionelu Mesiju da se pridruži Pari Sen Žermenu, umjesto da ponovo potpiše ugovor sa Barselonom. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније