Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

22. 11. 2021. 17:34   >>  17:38

KERIK

"Razmišljam samo o utakmici sa Viljarealom"

Privremeni trener fudbalera Mančester junajteda Majkl Kerik rekao je danas da razmišlja samo o predstojećoj utakmici sa Viljarealom, kao i da svi u klubu emotivno doživljuju odlazak Ole Gunara Solšera sa mjesta trenera.

"Prvo i najvažnije, prošao je tek dan otkako se sve to izdešavalo. Utakmica nije daleko i sve o čemu sada razmišljam je samo meč sjutra uveče protiv Viljareala. Imamo i važnu utakmicu za vikend (gostovanje vodećem Čelsiju u Premijer ligi), ali o tome ćemo razmišljati kada dođe vrijeme za to. Želimo da ostvarimo dobre rezultate, a onda ćemo vidjeti šta će se dogoditi poslije", rekao je Kerik, prenio je BBC.

Fudbaleri Mančester junajteda gostuju u utorak ekipi Viljareala, u meču petog kola Grupe F Lige šampiona.

Junajted je juče sa mjesta trenera otpustio Solšera, nakon serije loših rezultata ekipe u Premijer ligi, i poraza na gostovanju kod Votforda (1:4).

Norveški trener i bivši igrač Junajteda je na Old Traford došao 2018. godine, i sa klubom je prošle sezone bio vicešampion Premijer lige, a igrao je finale Lige Evropa protiv Viljareala (poraz nakon jedanaesteraca).

Klub je nakon toga saopštio da će Kerik, takođe bivši igrač Junajteda, obavljati funkciju privremenog trenera, dok se ne pronađe dugoročno rješenje.

Tamošnji mediji su ranije danas prenijeli da je za trenersko mesto zainteresovan sadašnji šef stručnog štaba Pari Sen Žermena, Maurisio Poketino.

"To nije nešto u šta želim da se miješam. Moj jedini fokus je na sjutrašnjoj utakmici. Drugi ljudi odlučuju šta će se dalje događati", dodao je on.

Kerik je ocijenio da svi u klubu emotivno doživljuju odlazak Solšera, kojeg poznaje veoma dugo, kao i da je bilo teško vidjeti kako ostaje bez posla.

"Razumijem da rezultati znače sve. Želim da mu kažem veliko hvala. Naučio sam mnogo. Bio je to tužan dan i želim Oleu sve najbolje", rekao je Kerik.

Junajted i Viljareal na tabeli Grupe F vode sa po sedam bodova, Atalanta je treća sa pet, dok je Jang Bojs četvrti sa tri boda.

Meč između Viljareala i Mančester Junajteda na programu je u utorak od 18.45.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније