Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 11. 2021. 17:39   >>  17:41

BUNDESLIGA

Preokret Dortmunda, povratak Jovetića u remiju Herte

Borusija iz Dortmunda je slavila na gostovanju Voflsburgu 3:1 i tako makar privremeno preuzelo prvo mjesto na tabeli Bundeslige, nakon 13 odigranih kola.

Domaćin je poveo već u drugom minutu preko Veghorsta, ali je Borusija preokrenula golovima Džana i Malena. Tačku na trijumf "milionera" stavio je Haland, koji se danas vratio na terne nakon povrede.

A na terener se nakon koronavirusa vratio Stevan Jovetić. igrao je skoro pola sata u remiju Herte sa Augsburgom u Berlinu 1:1.

Domaćin je poveo preko Rihtera, da bi crnogorskom kapitenu u finišu poništen gol zbog ofsajda u kojem se našao njegov saigrač.

Augsburg je do boda stigao u sedmom minutu nadoknade preko Gregoriča.

Čak devet golova je viđeno u duelu Grojter Firta i Hofenhajma , a na kraju se radovali gosti 6:3, uz het-trik igrača iz Togoa Ila Bebua.

Keln je bio ubjedljiv protiv Menhengladbaha 4:1, dok je Bohum bio bolji od Augsburga 2:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније