Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

07. 12. 2021. 16:55   >>  16:56

MEDIJI PRENOSE

Fudbaleri Totenhema pozitivni na koronavirus

Šestorica fudbalera i dva člana stručnog štaba Totenhema pozitivna su na koronavirus, prenijeli su danas engleski mediji.

Rezultati dodatnih PCR testova trebalo bi da budu poznati kasnije danas, a tamošnji mediji podsjećaju da su sredinom oktobra dva igrača tog kluba imala "lažno pozitivan test na korona virus".

Totenhem u četvrtak dočekuje ekipu Rena, u posljednjem meču Grupe G Lige konferencija.

Francuski tim već se plasirao u osminu finala takmičenja, dok Totenhem i holandski Vitese imaju isti broj bodova (sedam), a posljednja Mura ima tri boda.

Prema pravilima Uefe svaka ekipa mora da ima 13 igrača na raspolaganju, uključujući i golmana, kako bi se meč održao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније