Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

08. 12. 2021. 16:38 >> 16:42

KONTE SAOPŠTIO

U Totenhemu 13 članova ekipe zaraženi koronavirusom

Trener Totenhema Antonio Konte rekao je danas da su osmorica fudbalera i petorica članova stručnog štaba zaraženi korona virusom.

"Svakoga dana imamo ljude zaražene korona virusom. Situacija je ozbiljna", rekao je Konte.

Totenhem u četvrtak od 21 čas na svom terenu igra protiv Rena, utakmicu posljednjeg kola Lige konferencija.

Prema pravilima Evropske fudbalske unije (Uefa), svaka ekipa mora da ima najmanje 13 seniorskih igrača na raspolaganju, uključujući i jednog golmana.

"Situacija me uznemiruje, pošto je ozbiljno. Zarazno je i mnogo je inficiranih. Svi smo pomalo uplašeni jer je znamo šta će se sjutra dogoditi", naveo je Konte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније