Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 12. 2021. 22:53   >>  23:17

PROŠLI LIL I SALCBURG

Barsa se oprostila od LŠ, Benfika ide dalje

Barselona nakon 20 godina nije prošla grupnu fazu Lige šampiona. Katalonci su u posljednjem kolu ubjedljivo poraženi od Bajerna u Minhenu 3:0, što je iskoristila Benfika da pobjedom nad Dinamom iz Kijeva na svom terenu 2:0 izbori plasman u osminu finala.

Barsa je bila nemoćna u Minhenu, a pobjedu Bajernu koji je upisao svih šest trijumfa donijeli su Miler , Sane i Musijala.

Benfika je opravdala ulogu favorita protiv Dinama, a zlata vrijednu pobjedu potpisali su Jaremčuk i Gilberto.

Benfika je zauzela drugo mjesto u grupi sa osam bodova, jednim više od Katalonaca, koji idu u Ligu Evrope.

Junajted je u meču bez značaja igrao 1:1 sa Jang Bojsom na svom terenu, dok je drugi meč te grupe Atalanta - Viljareal odložen za szbog snijega.

Ta dva tima će u direktnom duelu odlučiti ko ide dalje, a Špancima odgovara i bod.

U grupi G, iznenađujuće je ispala Sevilja, koja je poražena od Salcburga u gostima 2:0. Timu Žulena Lopetegija presudio je Okafor i time ujedno odveo svoj tim u nokaut fazu.

Uz Salcburg, dalje je prošao i Lil , koji je savladao Volfsburg u gostima 3:1. Jilmaz, Davi i Gomez su donijeli velikih 3:0 , utješni gol za "vukove" dao je Stefen.

Lil je prošao sa prvog mjesta, sa bodom više od Austrijanaca, dok će Sevilja u Ligu Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније