Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 02. 2013. 17:23   >>  17:18 2

GOLEADA U KALJARIJU

Seria A: Sigurni Juve, pobjeda Rome

Juventus je rutinskom pobjedom nad Sijenom od 3:0 ostao na prvom mjestu. Vučinić asistent kod prvog gola Lihtštajnera, a pogađali još Đovinko i Pogba.

„Stara dama“ sada ima sedam bodova prednosti i utakmicu više od Napolija. Juventus se tako vratio na pobjednički put, nakon prošlonedjeljnog poraza od Rome.

A Roma je slavila na teškom gostovanju u Bergamu, protiv Atalante. Timu iz Rima, to je druga uzastopna pobjeda, pa se sada priključio ekipama koje se bore za Evropu. Utakmica je bila posebno uzbudljiva u prvom poluvremenu, koje je zvaršeno rezultatom 2:2. Livaja je doveo domaće u vođstvo, Markinjo i Pjanić us preokrenuli, da bi Hrvat drugim golom vratio stvari u egal. Pobjedu „vučici“ donio je Torosidis pogotkom 20 minuta prije kraja.

U Kaljariju je viđeno sedam golova, a domaćin je nakon preokreta savladao Torino sa 4:3. Domaći su nakon prvog dijela vodili 1:0 (Sau iz penala), da bi drugi dio donio ludnicu. Gosti su golovima Ćerćija i Stevanovića u 54. minutu poveli sa 2:1, ali se u finišu dogodio preokret. Prvo je Konti izjednačio u 76.minutu, da bi Pinilja tri minuta prije isteka regularnog toka utakmice doneo vođstvo klubu sa Sardinije. Torino je meč okončao sa devetoricom, pošto su u finišu meča u kratkom razmaku isključeni Ogbona i Diop. I onda u posljednjim minutima viđena su još dva pogotka, po jedan sa obije strane, tako da je trijumf pripao domaćinu.

Rezultati i strijelci:

Sampdorija - Kjevo 2:0
(Poli 33, Eder 83.)

Parma – Katanija 1:2
(Amauri 87- Lodi 5, Keko 44.)

Atalanta – Roma 2:3
(Livaja 8, 44 – Markinjo 12, Pjanić 34, Torosidis 71.)

Juventus – Sijena 3:0
(Lihštajner 30, Đovinko 74, Pogba 89.)

Kaljari – Torino 4:3
(Sau 37.p, Konti 75, 90, Pinilja 87.p – Ćerći 47, Stevanović 54, Bjanki 90.)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније