Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z.

05. 01. 2022. 22:42   >>  22:43

VRAĆA SE TRENINZIMA

Mesi se vratio u Pariz nakon negativnog testa

Argentinski fudbaler i igrač Pari Sen Žermena Lionel Mesi koji je nedavno dobio pozitivan test na koronavirus u Argentini, vratio se u Pariz nakon što je bio negativan na Kovid-19 na posljednjem testiranju, saopštio je klub.

"Test koji je uradio Leo Mesi bio je negativan na Kovid-19. On je stigao u Pariz i pridružiće se ekipi na treninzima", objavio je klub.

Klub nije saopštio da li će Mesi biti u ekipi za nedjeljni prvenstveni meč protiv Liona.

Inače, Pari Sen Žermen ima velikih problema sa koronavirusom, i od ranije ne može da računa na Huana Bernata, Serhija Rika, Đanluku Donarumu, Danila Pereiru, Natana Bitumazala i Levena Kurzavu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније