Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ R.B. ]

20. 01. 2022. 13:42   >>  13:44

OPTIMIZAM ZA NASTAVAK

Glavna želja ostanak u Prvoj ligi bez "baraža"

Za ekipom Podgorice je period igranja po sistemu toplo-hladno. Prošlog ljeta igrali su kvalifikacione utakmice na evropskoj sceni, a potom je uslijedila veoma blijeda jesen koju su okončali osvajanjem pretposljednjeg mjesta na tabeli. U klubu iz Lješkopolja optimisitički gledaju na drugi dio prvoligaške sezone.

Igre i rezultati Podgorice nijesu bili ni blizu onim partijama iz prethodnog šampionata. Sa 17 bodova, tim trenera Nenada Vukčevića, koji je pristigao tokom jesenje polusezone, zauzeo je devetu poziciju sa sedam bodova više od fenjeraša Zete i sa bodom zaostatka za ekipom Jezera.

"Počeli smo pripreme za drugi dio prvenstva 10. januara i odradićemo ih na našim terenima. Pozitivni testovi na korona virus remete planirani rad, tako da još nijesmo kompletirali redove. Oporavljeni se polako priključuju ostatku ekipe. Otišla su nam tri igrača iz jesenjeg rostera: Japancu Suzukiju je istekao ugovor, Petar Vukčević je prešao u Zetu a sa nama više nije ni Jovan Vujović. Dobili smo na pozajmicu mladog centarfora Budućnosti Marka Mrvaljevića a potrebno nam je još nekoliko pojačanja, jer da bismo ostvarili cilj moramo biti jači nego jesenas", ističe Nenad Vukčević, kormilar u stručnom štabu Podgorice.

Podgorica će prvi pripremni meč odigrati u subotu 22. januara od 13 sati prortiv Adrie. Jezero će ekipi sa DG Arene biti protivnik 29. ovog mjeseca a zatim slijedi utakmica protiv Budućnosti 2. februara, te susreti sa Komom i Arsenalom 5. i 10. februara.

"Ja sam optimista, samo da što prije kompletiramo sastav za predstojeće proljećnje okršaje. Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti i na kraju ostvariti osnovni cilj a to je da ostanemo prvoligaši bez igranja "baraža"", poručio je trener Podgorice Nenad Vukčević.

 

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније