Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z.

22. 01. 2022. 20:31   >>  20:31

REMI U SAUTEMPTONU

Sveci prekinuli niz Sitija

U posljednjem subotnjem meču odigranom u okviru 23. kola Premijer lige Sautempton i Mančester siti odigrali su neriješeno 1:1. Sautempton je tako prekinuo niz od 12 vezanih pobjeda ekipe Pepa Gvaridole.

Tek što je meč počeo, već u sedmom minutu, Sautempton stiže do prednosti. Lijep gol postigao je Kajl Voker-Praus. Bio mu je ovo prvi gol u Premijer ligi nakon 68 nastupa, piše Sport klub.

Napadao je Mančester siti, imao dvije odlične prilike da dođe do izjednačenja prije odlaska na pauzu, oba puta preko Rahima Sterlinga, ali rezultat se nije mijenjao.

Sautempton je još jednom tresao mrežu gostiju u prvom dijelu meča, ali je Armando Broja bio u ofsajdu.

Građani su u drugo poluvrijeme ušli još agresivnije, nizali su se napadi, pogađali su stative, ispuštali nevjerovatne prilike i na kraju im se sve to isplatlo.

Igrao se 65. minut kada je Kevin de Brujne sjajno izveo slobodan udarac a Ajmerik Laport odlično skočio i poslao loptu u mrežu.

Tražili su gosti penal u 78. minutu, gledao je sudija i snimak, ali se ispostavilo da je prekršaj bio van kaznenog prostora.

Kontrolisao je Siti meč tokom cijelog drugog poluvremena, ali Sautempton je uspio da odoli svim naletima gostiju.

Na prvom mjestu na tabeli nakon tek petog meča u sezoni u kome nijesu uspjeli da dođu do pobjede Građani imaju 57 bodova iz 23 utakmice. Liverpul im je prvi pratilac sa 12 bodova, ali i dva meča manje.

Sautempton iz 22 meča ima 25 bodova i sada je 12. na tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније