Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V./Sport klub ]

22. 01. 2022. 23:23   >>  23:25

LA LIGA

Atletiko nakon velikog preokreta savladao Valensiju

Fudbaleri Atletiko Madrida pobijedili su Valensiju rezultatom 3:2 u posljednjoj subotnjoj utakmici 22. kola španske Primere. Nije, međutim, dobro krenulo domaćima jer je Valensija dobila prvo poluvrijeme na stadionu Vanda Metropolitano sa 2:0.

Povela je golom Junusa Musaha u 25. minutu. Bio je to prvijenac mladog Amerikanca, nekada polaznika Arsenalove fudbalske škole.

Drugi gol postigao je Hugo Duro minut prije odlaska na odmor. Asistent je bio Toni Lato. Činilo se da su gosti iz Valensije na pragu velike pobjede. 

Međutim, Atletiko je uspio da smanji zaostatak u 64. minutu pogotkom Brazilca Mateusa Kunje. Od tog trenutka tim Dijega Simeonea krenuo je u potpunu ofanzivu. Ređale su se akcije jedna za drugom, ali Žoao Feliks, Luis Suarez, Felipe, Korea, nikako nisu uspijevali da pronađu put do mreže.

I kad se izgledalo da će Valensija ipak odoljeti i osvojiti sva tri boda, najprije je u Argentinac Anhel Korea izjednačio u 90.minutu a pobjedu Atletiku donio je Ermosiljo u 93. minutu.

Atletiko je posle velikog preokreta ostao na četvrtoj poziciji sa 36 bodova, dok je Valensija deveta sa 29 bodova. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније