Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 02. 2013. 20:11 >> 20:32

KRIZA U NIKŠIĆKOM PRVOLIGAŠU

Jesenji prvak (ne) nastavlja prvenstvo?

Sve ima svoje granice, pa i strpljenje fudbalera Sutjeske. Navijači su jedva čekali nastavak bitke za bodove, igrači da krenu ka odbrani prvog mjesta u prvoligaškom karavanu, ipak, njihov veliki rezultat nije se ispoštovao.

O  nagradama ni govora, uprava nije uspjela ni da isplati šest zaostalih mjesečnih zarada, kao ni premije za prošlu i ovu sezonu. Štrajkovaće dok im se ne izmire obaveze, sto bi značilo, da ukoliko se situacija ne promijeni u narednih 48 sati, neće izaći na megdan Grblju u utorak, kada počinje nastavak šampionata.

"Igrači su na moj obraz krenuli na pripreme, koje su odradili maksimalno, kao da su najzadovoljniji. Sve zadatke su besprekorno izvršili. Sutjeska ima ubjedljivo najjeftiniji pogon u Prvoj ligi, čekali smo i bili veoma strpljivi, ali svaki rok za isplatu zarada je probijen. Potpuno razumijem igrače i u potpunosti ih podržavam. Njihov stav je da ukoliko se situacija ubrzo ne promijeni, ekipa neće igrati protiv Grblja", rekao je trener Nikšićana Dragan Gaga Radojičić , koji je napravio malo čudo u Nikšiću.

Od ekipe koja se borila za opstanak, od mladih igrača napravio tim i igru za trofeje.

Pored finansijskih, problemi su i u igračkom kadru. Sutjesku su na polusezoni napustili pouzdani štoper Đurović, neumorni vezista Nikolić, najubojitiji napadač Šušnjar, a zbog povreda van stroja su Zogović i Stefanović.

Janko Pešikan, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније