Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 01. 2022. 21:04 >> 21:06

VEĆ ODIGRALI DVA MEČA

Bokelj prvi od drugoligaša krenuo sa pripremama

Kotorani su pripreme za drugi dio takmičenja u Drugoj ligi počeli 13. januara i već su odigrali dva pripremna meča. Prvi stručnjak kluba iz drevnog grada Slavoljub Bubanja ističe da je osnovni cilj da se zadrži treće mjesto osvojeno u jesenjoj polusezoni.

Kotorska ekipa zasad bez pojačanja odradjuje zimske pripreme. Krenulo se dosta rano s obzirom da je nastavak prvenstva predvidjen za 6. mart.

"U finišu minule polusezone imali smo puno povrijedjenih igrača i to je jedan od glavnih razloga što smo tako rano startovali. Rudović, Jeknić, Kotorac i Braunović vraćaju se u trenažni proces. Naravno potrebno je vrijeme da dodju do potpune spremnosti i prave forme. Krenuli smo i sa odigravanjem pripremnih utakmica. U prvom meču savladali smo u Radanovićima Adriu sa 4:2 a u drugom poraženi smo 1:0 od Sutjeske u Nikšiću. Zadovoljan sam prikazanom igrom mladih fudbalera",ističe Slavoljub Bubanja.

Iskusni stručnjak predvodio je ekipu Bokelja i prije dvije sezone kada su Kotorani izborili "baraž" za Prvu ligu i u mečevima odluke bili poraženi od Titograda. Potom je Mornar uveo u prvoligaško društvo da bi na klupu Kotorana ponovo sjeo uoči tri posljednja jesenja kola.

"Imamo 10 bodova manje od vodećeg Jedinstva a dva od drugoplasiranog Arsenala. Naš osnovni cilj je da ostanemo gdje smo i da kroz "baraž" pokušamo da dodjemo do elitnog ranga. No, bićemo spremni i ukoliko nam se ukaže prilika da se uključimo u borbu za prvo mjesto. Na okupu imam 20 igrača i dva golmana a očekujemo dva-tri nova fudbalera. Protiv Petrovca odigraćemo kontrolni meč u ponedjeljak a 26.januara u 13 sati sastaćemo se u Budvi sa Jezerom. Odmjerićemo potom snage sa Zlatiborom i užičkom Slobodom. Za 9. februar planiran je susret sa Posušjem u Trebinju, gdje ćemo šest dana kasnije odigrati meč sa Slobodom. Imamo dakle dosta vremena da se dobro spremimo za predstojeći dio sezone i vjerujem da ćemo sve što je planirano i ostvariti", poručuje Slavoljub Bubanja.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније