Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 01. 2022. 18:35 >> 18:40

STIGLO PET POJAČANJA

Plavljani očekuju berićetnije proljeće

Fudbaleri Jezera 13. januara počeli su pripreme za proljećnji dio nadmetanja u Telekom Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi. Prva briga je očuvanje sadašnjeg statusa. Plavljani će od danas do 5.februara boraviti u Budvi. Otišlo je pet fudbalera iz jesenjeg tima a pristiglo je pet pojačanja

Jesen nije bila uspješna za fudbalere plavskog prvoligaša, koji je poslije 19 odigranih kola prezimio na osmom  mjestu sa 18 bodova. Plavljani imaju osam bodova više od Zete, a bod manje od Podgorice, pa ih u drugom dijelju šampionata čeka neizvjesna borba oko ostanka u društvu najboljih.

Ekipa trenera Mladena Lambulića biće znatno izmijenjena u nastavku borbi za bodove. Otišli su Mujeci, Tmušić, Veljko Radenović, Raković i Muković, a dres Jezera u predstojećoj polusezoni nosiće povratnik Ilija Radunović, te novajlije Marveđo, doskorašnji član Mornara, Milisav Perošević, koji je pristigao iz Inđije, bivši mladi reprezentativac Armin Bošnjak i napadač iz Argentine Fausto Rodrigo.

Plavljani su već ugovorili odigravanje više pripremnih utakmica.

"Prvi naredni test imaćemo 26. ovog mjeseca protiv Bokelja, 29. januara od 13 sati igraćemo u Donjoj Gorici protiv Podgorice a 2. i 5. februara zakazali smo mečeve sa Arsenalom i Mornarom. Planirali smo i generalnu probu. Tražimo rivala za taj završni kontrolni duel", raportira prvi stručnjak Jezera Mladen Lambulić.

Sastav Jezera pretrpio je brojne promjene, ali u klubu vjeruju da će u narednoj polusezoni popraviti igru i bodovni učinak i na kraju uspješno završiti borbu za očuvanje prvoligaškog statusa.

"Bićemo jači nego jesenas kada smo tek u posljednjih nekoliko kola dobre igre krunisali i povoljnim rezultatima. Boravak na Primorju iskoristićemo da se što bolje pripremimo i uigramo kako bi u drugom dijelu prvenstva bili puno efikasnjiji. Vjerujem da ćemo sa novim igračima popraviti igru u napadu i na kraju sačuvati prvoligaški status", ističe šef Stručnog štaba Jezera Mladen Lambulić.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније