Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 02. 2013. 20:38 >> 21:53

KAPA DOLJE

Rajan Gigs, legenda koja hoda

Kada je on debitovao za „đavole“, dvojica sadašnjih fudbalera Mančester junajteda nijesu ni bili rođeni!

Veteran Mančester junajteda Rajan Gigs odigrao je u subotu 999. utakmicu u seniorskoj konkurenciji (u svim takmičenjima), a 1.000 bi mogao da odigra narednog vikenda kada se Mančester junajted sastaje sa Noričom.

Na svojoj 999. utakmici protiv Kvins Park Rendžersa u subotu, 39-godišnji Gigs je učestvovao golom u pobjedi svog tima od 2:0.

Gigs je debitovao za Junajted u Premijer ligi sa 17 godina u porazu od Evertona 0:2 (2. marta 1991. godine).

Dvojica iz sadašnje generacije Junajteda - Fil Džons i Nik Pauel tada nijesu ni bili rođeni! A većina je ili bila u tinejdžerskom dobu ili je tek učila da hoda.

Kada je Gigs prvi put istrčao u dresu Junajteda, Pol Skols je imao 16 godina, Rio Ferdinand 12, Nemanja Vidić, Majkl Kerik i Patris Evra po devet godina, Vejn Runi pet, Ćićarito je bio blizu svoje treće godine, a neki su bili bebe - Rafel (devet meseci), David de Hea (tri meseca), Dani Velbek (tri meseca)...

U klubu igrača koji su zabilježili po 1.000 nastupa su Piter Šilton, Rej Klemes, Pet Dženings, Dejvid Simen, Toni Ford i Grejem Alakzander. Uskoro će im se pridružiti Gigs.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније