Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 02. 2013. 23:05 >> 23:04

MIROLJUBIVO

Seria A: Remi u "Madonini"

Inter i Milan odigrali su neriješeno 1:1, a čini se da remi ne odgovara ni jednima ni drugima u borbi za Ligu šampiona.

Meč je bio otvoren, Milan je nešto više napadao i došao do gola u 21. minutu. Boateng je prihvatio jednu loptu na sredini terena i sjajno je proslijedio između dva igrača do El Šaravija, a popularni „Faraon“ je vrhom desne kopačke poslao iznad glave Handanovića pod prečku.

Nastavili su „rosoneri“ sa opsadom gola gradskog rivala i poslije vođstva, a samo zahvaljujući sjajnim intervencijama Handanovića ostalo je 1:0, pošto je slovenački golman u dva navrata bio bolji od Balotelija.

Inter je prvu pravu priliku imao u 54. minutu, kada je Palasio sa desne strane pronašao na petercu Guarina, čiji je udarac ukrotio Abijati.

Pravi potez napravio je trener Intera Stramaćoni kada je na teren poslao Ezekijela Skelota umjesto Kambijasa u 69. minutu. Argentinac mu se odužio vrlo brzo, pošto je 120 sekundi po ulasku u igru pogodio mrežu Abijatija.

Do kraja meča nije bilo uzbuđenja, i jedni i drugi su čuvali svoju mrežu.

Nakon gradskog derbija Milan ostaje treći sa bodom više od komšija, ali šansu da preskoči "rosonere" ima sjutra Lacio koji u posljednjem meču kola dočekuje Peskaru. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније