Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 02. 2013. 12:11   >>  12:08

UPRKOS ŠTRAJKU

Sutjeska ipak igra protiv Grblja

Fudbaleri i stručni štab Sutjeske odlučili su da odigraju današnju utakmicu protiv Grblja, na startu proljećnog dijela šampionata, kazao je kapiten nikšićkog tima Darko Karadžić.

Fudbaleri Sutjeske, zbog neisplaćenih obaveza rukovodstva od subote su u štrajku, a bili su najavili da neće igrati protiv Grblja ukoliko im se neko iz kluba ne obrati.


Fudbalerima Sutjeske duguje se šest plata i jedna premija iz prošle godine.

Karadžić je kazao da su igrači i stručni štab svjesni da bi, neigranjem, oni i klub najviše izgubili.

"Igraćemo utakmicu, iako ništa nije realizovano što se tiče dugovanja. Ništa nijesmo dobili, ali smo shvatili da bi najgore po nas i klub bilo da ne igramo. Kaznili bi nas i oduzeli bodove. Zato smo odlučili da igramo", kazao je Karadžić, agenciji Mina.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније