Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 02. 2013. 19:43 >> 19:38

NAVIJAČI NA ŠTETU KLUBOVA

Lacio i Inter optuženi za rasizam

Italijanski fudbalski prvoligaš Lacio optužen je od strane UEFA zbog rasizma navijača tokom utakmice sa Borusijom iz Menhengladbaha u Ligi Evrope, pa je klub suočen sa zatvaranjem stadiona. Drugi italijanski klub, Inter, moraće da plati 50 hiljada eura zbog vrijeđanja Marija Balotelija.

Pored optužbi za rasizam, disciplinska komisija UEFA sudiće Laciju za optužbe da su navijači bacali predmete u teren.

Naredni evropski meč na “Olimpiku” lacio će igrati sa Štutgartom 14. marta, u drugom meču osmine finala Lige Evrope.

Ovo je četvrta optužnica protiv Lacija ove godine, a Italijani su na račun prethodne tri kazne već platili 180 hiljada eura.

I drugi italijanski klub Inter moraće da plati 50 hiljada eura zbog uvreda na rasnoj osnovi, koje su navijači Intera upućivali Baloteliju tokom meča sa Milanom.

Dio navijača Intera vrijeđali su napadača Milana mahajući bananama na naduvavanje, a čuli su se i povici uvrjedljive sadržine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније