Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 02. 2013. 17:47   >>  17:41

ZADOVOLJSTVO

Svonsi Laudrupu nudi produžetak saradnje

Vlasnik Svonsija Hav Dženkins rekao je da je ubeđen kako će menadžer Mihael Laudrup ostati u klubu i naredne sezone i dodao da će danskom stručnjaku ponuditi produžetak saradnje.

Laudrupov sadašnji ugovor ističe 2014. godine, a mediji spekulišu da su za njega zainteresovani Real Madrid, Čelsi i Mančester Siti.

"Nisam razmišljao o tome da će nas Laudrup napustiti sljedeće sezone, mislim da će ostati i ispoštovati ugovor. Ako pogledate njegovu trenersku karijeru, prije nego što je došao ovdje, vidjećete da mu je bio potreban klub u kome će imati stabilnost. Razgovarali smo i o produžetku saradnje i Laudrup mi je rekao da bi spekulacije postojale čak i da ima ugovor na 10 godina", rekao je Dženkins za engleske medije.

Fudbaleri Svonsija osvojili su u nedjelju trofej engleskog Liga kupa, prvi u klupskoj istoriji, pošto su u finalnoj utakmici na Vembliju savladali ekipu četvrtoligaša Bredforda sa 5:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније