Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 02. 2013. 19:20   >>  19:14

PAD FORME

Inijesta: Mnogo nam fali Vilanova

Fudbaler Barselone Andres Inijesta priznao je da se pad u formi njegovog tima najviše može pripisati odsustvu trenera ekipe Tita Vilanove.

"Lagao bih kad bih rekao da nam njegovo odsustvo nije naškodilo. Nije ni normalno, ni logično da nemate figuru glavnog trenera u ekipi. Ipak, najvažnije je Titovo zdravlje, a kada nam se vrati nadam se da ćemo i dalje biti u Ligi šampiona i vodeći na tabeli Primere“, rekao je 28-godišnji Španac.

Vilanova se trenutno nalazi u Njujorku gde se liječi od raka, a tim je od njegovog odlaska izgubio dva bitna meča, u osmini finala Lige Šampiona od Milana (2:0), kao i u polufinalu Kupa kralja od Real Madrida (3:1).

Injesta je stao u odbranu saigrača Lionela Mesija, koji je na udaru kritika zbog loših partija u posljednjih nekoliko utakmica.

"Da li Leo igra dobro ili loše je timska stvar, uostalom nije ni bitno jer mi imamo mnogo golgetera u timu. On jeste na najistaknutijoj poziciji, ali na kraju nam je svima nedostajalo preciznosti da akcije završimo golom“, izjavio je plejmejker Barse.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније