Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 02. 2013. 23:14   >>  23:09

ORAVDALI ULOGU FAVORITA

FA Kup: Čelzi među osam

Fudbaleri Čelsija pobijedili su MIdlzboro i plasirali se u četvrtfinale FA kupa. “Plavci” su otpor člana Čempionšipa slomili u drugom poluvremenu - 2:0.

 

Izabranici Rafaela Beniteza opravdali su ulogu favorita, i pored Lige Evrope, ostali u trci za još jedan trofej. Čelzi će u četvrfinalu odmjeriti snage sa Mančester Junajtedom.

Prvi pogodak za tim iz Londona postigao je Brazilca Ramireša, koji je poslao precizan udarac u gornji ugao gola domaćina sa ivice kaznenog prostora u 51. minutu.

Najljepši potez na meču viđen je prilikom akcije kod drugog pogotka tima sa “Stamford bridža”. Oskar i Azar su odigrali dupli pas, poslije koga je Brazilac proigrao petom Belgijanca, a ovaj nesebično asistirao Viktoru Mozesu za konačnih 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније